22-ри април - Международен ден на Земята

13 Април 2017 Прочетена 372
22-ри април - Международен ден на Земята

С настъпването на пролетта идва време за традиционното пролетно почистване в община Ботевград. На 22-ри април – Международния ден на Земята ще се проведе кампания по почистване на обществени площи, учебни заведения, фирми и административни сгради - #Мисия: чисти обществени площи #Моята мисия. 

Нека не забравяме, че наш дом не са само жилищата ни, но и всичко, което ни заобикаля и виждаме ежедневно. Да направим нашия град по-чист е един от най-лесните начини да покажем, че не сме безразлични към бъдещето му! 

За всички желаещи да се включат в кампанията, община Ботевград осигурява ръкавици и чували – черни за битови отпадъци и бели за растителност, които ще бъдат извозени от общинско предприятие БКС. За тази цел, отпадъците – зелени и битови, трябва да са разделно събрани. 

С тази инициатива полагаме основата за разделно събиране на отпадъците. 

*Община Ботевград приканва участниците в кампанията да не изхвърлят строителни материали, мебели и друга непотребна покъщнина в чувалите, тъй като те няма да бъдат извозвани от служителите на БКС.

*Всички, които желаят да се включат в кампанията, могат да се свържат с нас:

- на телефон: 0723/ 69-128 или на място в сградата на общинска администрация Ботевград, кабинет  № 27 – Ева Нишева, еколог при Община Ботевград

 

- по имейл: obshtina@botevgrad.org

 

- по факс: 0723/ 66-635

 

- фейсбук страница:  https://www.facebook.com/obshtinabotevgrad/

 

- официална интернет страница: http://botevgrad.bg/  

 

Списък от файлове
Програма

Назад

Последни новини

Prev Next