Благотворителна кампания „Сподели Коледа“ стартира от 26 ноември

23 Ноември 2018 Прочетена 128
Благотворителна кампания „Сподели Коледа“ стартира от 26 ноември

    По инициативата на Общинска администрация – Ботевград от 26 ноември /понеделник/ стартира благотворителна кампания „Сподели Коледа“. Кампанията ще бъде насочена към самотно живеещи и крайно нуждаещите се жители на общината.

В сградата на Общинска администрация, на партерния етаж, ще бъде поставена кутия за дарения, в която служителите на общината и гражданите, които желаят, могат според възможностите си, да се включат.

Идеята е за коледно-новогодишните празници да бъдат подпомогнати най-крайно нуждаещите се жители, които, по една или друга причина, не могат да бъдат обхванати от предоставените от общината социалните услуги.

Събраните средства ще бъдат използвани за подготвяне на коледни пакети с хранителни продукти, които ще бъдат дарени на крайно нуждаещите се наши съграждани, за да могат и те да посрещат спокойни и щастливи предстоящите празници.

Хората, които кампанията ще обхване ще бъдат подбрани от Комисията по еднократна финансова помощ. Освен това бъдат проведени консултации и с кметовете на населените места за жители, които имат крайна нужда от такъв тип подпомагане.

Събирането на средства ще продължи до 18 декември. 

 


Назад

Последни новини

Prev Next