Младежки общински съвет - Ботевград

19 Април 2017 Прочетена 359
Младежки общински съвет - Ботевград

 

 

Стоян Клюнков и Цветелина Пенева представиха Младежки общински съвет - Ботевград на "Национална среща на детските и младежките парламенти и съвети в България"

Представителите на Младежкия общински съвет – Стоян Клюнков и Цветелина Пенева, взеха участие в XVII Национална среща на Детските и младежки парламенти и съвети в Пазарджик от 7 до 9 април 2017 г. Националната среща се организира от МОН, Община Пазарджик и Съвета за младежка политика. Темата на срещата бе „Умения. Развитие. Успех.“ И двамата са ученици от ППМГ „Акад.проф.д-р Асен Златаров”.
           В Пазарджик младежите представиха Младежки общински съвет Ботевград, обмениха опит и идеи, участваха в обучителни модули за презентационни и комуникационни умения, начини и умения за успешна подготовка на CV и мотивационно писмо. В Националната среща участваха 75 младежи от 20 организации от цялата страна.
           Организаторите бяха подготвили тур на града с посещение на Парк Остров „Свобода” и разходка из забележителностите на Пазарджик.Участниците определиха като ползотворни и незабравими дните на XVII Национална среща на детските и младежки парламенти и съвети.


Назад

Последни новини

Prev Next