НЯМА ТАКОВА ШОУ! - предпремиерно в Ботевград на 29 ноември

09 Ноември 2017 Прочетена 811
НЯМА ТАКОВА ШОУ! - предпремиерно в Ботевград на 29 ноември

Най-новият спектакъл на НЕШКА РОБЕВА, с участието на "Нешанъл арт" и КХГ "Левски" ще видят ботевградчани на Празника на града - 29 ноември, когато Ботевград ще чества 140 години от своето Освобождение.

 

За предпремиерата на НЯМА ТАКОВА ШОУ!, споделя легендата на художествената ни гимнастика Нешка Робева:

 

„В една от залите на "Герена" - в Клуба по художествена гимнастика /КХГ/ "Левски", младите гимнастички, провеждат своите балетни занимания. В един момент нахлуват група танцьори, след тях момичета с различни уреди, треньори, музиканти, певци...
Появяват се и гостите...
Всички са учудени, какво става?
Станало е това, което никога?! не се е случвало в нашата зала - поредното недоразумение.
Променен е часът на генералната репетиция за Коледното празненство... И както винаги - всеки твърди, че е прав. Започва необичаен спор, в който участниците използват най-силното си оръжие.

 

Докато едни размахват кърпички под звуците на народна музика, други започват да хвърлят бухалки и ленти, търкалят топки, хвърчат обръчи и въжета. Гостите, са меко казано стреснати, от темпераментната разправия... Възцарява се тишина, едва, когато една от най- малките гимнастички издига глас и запява, а съотборничките й заиграват между краката на по-големите.

 

Всички аплодират, но редът вече не може да бъде възстановен.

 

В артистичен безпорядък, достигащ често да абсурден комизъм, се редуват музика, песни, танци с уреди и без уреди...  Всички са въодушевени от мисълта, че ще покажат най-хубавото, от това, което умеят, защото са обединени от една кауза - да помогнат на най-титулования клуб по художествена гимнастика в света - "Левски".

 

Само "Левски". Без до него да се перчат имената на бивши величия...
Този самотник "Левски", който години наред чрез красотата на своите момичета, просълзяваше българите и изправяше света на крака пред трибагреника. Гостите аплодират, включват се в програмата, заявявайки своето пристрастие към малцината Дон Кихотовци останали в България. Кои са те?

 

Изненадата остава за предпремиерата в Ботевград на 29 ноември-Празника на града.

 

А когато се включат и треньорките?!...

 

Няма такова шоу!

 

Не е имало и не може и да има. Защото нито програмата, нито участниците могат да бъдат копирани.

 

Ако искате да се посмеете, да се порадвате на младостта, таланта и красотата на прекрасните български деца, заповядайте на 29 ноември в зала „Арена Ботевград“. И сами ще се убедите, че няма такова шоу!“

 

Спектакълът е подарък от община Ботевград и фирми-дарители за празника на града.

 

 


Назад

Последни новини

Prev Next