Покана за публичен дебат

31 Октомври 2017 Прочетена 453
Покана за публичен дебат

 

 

Във връзка с Комуникационната стратегия на Република България за Европейския съюз за 2017 г., десетата годишнина от членството на България в ЕС и българското  председателство на Съвета на ЕС, Областната администрация на Софийска област и Община Ботевград организират публичен дебат, който ще се проведе на 02.11.2017 г. от 16.00 часа, в Международно висше бизнес училище - град Ботевград, зала 2.1, ет.2, ул. „Гурко“ №14 .

 

Целта на инициативата е провеждане на  активен диалог с гражданите по европейските въпроси в отговор на техните очаквания за повече сигурност, заетост и устойчив растеж, като се има предвид търсения от страната ни баланс между специфичните приоритети на държавите членки и стратегическите приоритети на Европейския съюз за постигане на реални, видими резултати по места.

 

Очакваните резултати от публичния дебат са повишена информираност и осведоменост, обмен на добри практики за насърчаване на ефективното партньорство с бизнеса и местните общности.

 

Във форума ще участва евродепутатът Андрей Новаков, народният представител от 26 МИР Албена Найденова, представители на местния и регионален бизнес, неправителствен сектор, медии, държавна администрация, експерти и широка общественост. Проведеният публичен дебат ще бъде отразен и популяризиран чрез регионалните медии.

 

Областна администрация и Община Ботевград имат удоволствието да Ви поканят за участие в публичния дебат.

 

 

 

 

 

С уважение,

 

 

 

ИВАН ГАВАЛЮГОВ

 

Кмет на Община Ботевград

 

 


Назад

Последни новини

Prev Next