Проектът „ПРЕСЕЧКИ“ стартира в Ботевград

04 Май 2022 Прочетена 96
Проектът „ПРЕСЕЧКИ“ стартира в Ботевград

                Музикалното приключение „ПРЕСЕЧКИ“ стартира в Ботевград, където известните групи Дел Падре (фламенко-фюжън), Танго Кетс (аржентинско танго) и Аутентик (етно-джаз) ще изнесат концерти на открито в Градски парк – Ботевград на 14.05.2022 г. /събота/ от 18:00 ч.

            Музикалното представление ще направи града по – цветен и весел с концерти на живо, в които са включени образователни елементи.

       „ПРЕСЕЧКИ”  е своеобразно музикално - образователно пътешествие, което със съдействието на Община Ботевград стартира от нашия град и ще премине още през Берковица, Видин, Бяла Слатина, Левски и Луковит, за да запознае публиката с различните стилове музика и танци: фламенко - фюжън, аржентинско танго и етно-джаз.

            Идеята на организаторите е да се създадат условия, така че всеки от изброените градове да се превърне в творчески град, където гражданите – независимо от техните пол, възраст, етнически произход или социален статус, да имат достъп до разнообразни културни продукти и услуги и да имат възможност да развиват потенциала си чрез активно участие в творчески дейности, включително във виртуалното пространство.

Проектът се реализира с финансовата подкрепа на Национален фонд „Култура”!

ВХОД СВОБОДЕН!

 

За повече информация:

Александра Коликова

0887 860250

ФБ страница на събитието: https://www.facebook.com/events/322646099916372?ref=newsfeed


Назад

Последни новини

Prev Next