Иван Гавалюгов с отличие за „Принос в управлението за развитие на общината и прилагане на добри практики“

02 Май 2023г. Прочетена 361
Иван Гавалюгов с отличие за „Принос в управлението за развитие на общината и прилагане на добри практики“

На 28-ми април /петък/ в Зала 1 на Централен военен клуб, гр. София се състоя презентация на справочника „София и Софийска област – бизнес, култура, туризъм“. Организатор на събитието е медийна компания „КиП Адвъртайзинг“, издател на списание „Дестинация България“. 

На събитието присъстваха г-н Радослав Стойчев - областен управител на Софийска област, кметове на райони и общини, мениджъри на фирми, журналисти и други официални лица. 

Изданието представя информация за историята, културата, туризма и забележителностите на София и Софийска област с възможност да се ползва като туристически гид. 

Община Ботевград се включи, представяйки част от най-атрактивните мероприятия с културен и туристически характер, които ежегодно се провеждат на територията на общината – Великденски събор, Фолклорен събор „Боженишки Урвич“ и Празници на духовите оркестри и мажоретни състави. 

На церемонията бяха връчени и отличия за принос в управлението и реализиране на добри практики на кметове, общински предприятия и партньори. 

Кметът на Община Ботевград Иван Гавалюгов бе отличен с грамота за „Принос в управлението за развитие на общината и прилагане на добри практики“. Отличието бе връчено на Силвия Маринова – директор на Общинско предприятие „Туризъм“.

Списанието  е достъпно в електронен формат на следния адрес: https://destinationbulgaria.bg/wp-content/uploads/2023/05/Sofia_2023.pdf

Екземпляри от броя са налични и в Туристически информационен център – Ботевград. 

 

Галерия снимкиНазад

Последни новини

Prev Next