Община Ботевград благодари на дарителите, които помогнаха за една красива и споделена Коледа

22 Декември 2021 Прочетена 63
Община Ботевград благодари на дарителите, които помогнаха за една красива и споделена Коледа

 

            200 самотно живеещи и нуждаещи се наши съграждани бяха подкрепени за четвърта поредна година чрез общинската благотворителна кампания „Сподели Коледа“.

            Община Ботевград изказва своята признателност към всички, които дариха в кутиите, поставени на партерния етаж на общинската администрация – граждани, общински съветници и служители.

            Специални благодарности към ръководството и екипа на магазин „Фреш Маркет“, с чието съдействие бяха закупени хранителните продукти. Вече традиционно съпричастни към инициативата, от магазина дариха допълнително продукти, които влязоха в благотворителните пакети.

            От „Гласът на Ботевград“ помогнаха за финалната част от кампанията – раздаването на пакетите. Екип на медията безвъзмездно се включи в разнасянето на храната, заедно с общинските служители.

            На 21-ви и 22-ри декември, 130 човека от селата и 70 от града получиха по 3 плика с продукти – с базови храни, с храни, подходящи за коледната трапеза и с мандарини и банани.

***

            Празничната премяна на Ботевград беше обогатена и подменена, там, където има нужда, с подкрепата на представители на частния бизнес, партньори на Община Ботевград, които и тази година подпомогнаха кампанията „Да направим заедно Ботевград по-красив за Коледа“ – А1 БЪЛГАРИЯ, ФАНТАСТИКО, „ЛКС“ ЕООД, „ПАЙПЛАЙФ“ ЕООД, „БАЛКАНГАЗ 2000“ АД, „БИОВЕТ“ АД, „БУЛСАН“, „Г.ГЕТОВ“ ЕООД и МАГ – БОТЕВГРАД.


Назад

Последни новини

Prev Next