Общинският съветник Дамян Маринов съдейства с дарение за ремонт на кабинети в ОУ „Васил Левски“

26 Март 2021 Прочетена 1385
Общинският съветник Дамян Маринов съдейства с дарение за ремонт на кабинети в ОУ „Васил Левски“

Част от кабинетите и класните стаи на третия етаж в ОУ „Васил Левски“ – Ботевград се нуждаят от спешен ремонт. За извършване на ремонтните дейности, днес в училището бяха доставени строителни материали. Те са дарени от фирма „Глобус Билд“ ЕООД, производител на сухи строителни смеси, която през 2018 год. също предостави строителни материали за ремонт на детска градина „Детелина“ във Врачеш. И днешното дарение се осъществява със съдействието на общинския съветник Дамян Маринов.

„В тази усложнена епидемична обстановка е необходимо да се окаже подкрепа на Общината. Опитваме се да помогнем с каквото можем, за да облекчим поне малко общинския бюджет. Затова поех ангажимент да съдействам за осигуряване на строителни материали за належащи ремонти в ОУ „Васил Левски“ – Ботевград. За да се чувстват и учениците, и учителите добре, образователният процес трябва да се провежда в подходяща и приветлива среда. Благодарен съм на фирма „Глобус Билд“, която отново подкрепи инициативата, като разбраха, че става дума за деца“, каза Дамян Маринов.    

На предаването на дарението присъства и Нели Вутова, мениджър продажби в „Глобус Билд“ ЕООД. „Нашата фирма винаги подкрепя добрите каузи, особено ако са свързани с деца. Затова без да се двоумим решихме да помогнем на училището. Даряваме латекс – 425 кг, дълбокопроникващ грунд – 187 кг, лепило за плочки 1 476 кг и гипсова шпаклова – 3 980 кг.“, съобщи тя. GLOBUS Build е фирма, създадена през 2005 година, като част от групата на Сдружение Тoпливо. В началото на дейността, марката е била предвидена да се развие само като частен бранд, който да бъде разпространяван само от търговската мрежа на Компанията. За  кратък срок се вижда, че екипът, който разработва цялостната стратегия има много по‐голям потенциал. На лице са необходимите ентусиазъм и професионализъм, вследствие на които мениджмънтът взема решение да даде възможността на целия бранд да се развие самостоятелно и дългосрочно. Благодарение на всички предоставени възможности, както екипът, така и производствената база се разрастват до такава степен, че да могат да бъдат поставени на едно равнище с всеки голям производител в този бранш. Изградени са изцяло нов търговски екип, който оперира, както в страната, така и в близките държави. Технологичният отдел е непрестанно растящ, благодарение на което портфолиото се разширява постоянно. Вижданията на самостоятелния мениджмънт на компанията е освен да разшири сегашните си пазари на територията на България, Гърция, Македония и Германия, така и да атакува нови възможности като Румъния, Сърбия и Словения. Тази възможност съществува благодарение на основното предимство, а именно:безупречно съотношение между качествата на продуктите и техните ценови нива.

От името на общинското ръководство благодарност за дарителския жест поднесе зам.-кметът Борис Борисов. Директорът на учебното заведение Евгения Иванова също благодари за оказаната помощ.

Галерия снимкиНазад

Последни новини

Prev Next