КАК ДА СЕ ПРЕБРОИМ ЕЛЕКТРОННО?

13 Септември 2021 Прочетена 545
КАК ДА СЕ ПРЕБРОИМ ЕЛЕКТРОННО?

Преброяване 2021г. вече стартира. То ще протече в периода 7 септември - 3 октомври 2021 г. В 0.00 часа на 7 септември започна електронното преброяване, което ще продължи до 24.00 часа на 17 септември. Всеки човек, живеещ на територията на страната, ще може да преброи себе си и семейството си, като попълни онлайн преброителната карта на адрес www.census2021.bg. Попълването на картата е бързо и лесно - необходими са само компютър, таблет или мобилен телефон, български документ за самоличност, ЕГН и валиден електронен адрес. Може да се запознаете предварително с преброителната карта на следния адрес: https://census2021.bg/wp-content/uploads/2021/06/karta iilishta_16str obrazec.pdf.

Попълването на преброителната карта отнема средно 20 минути. То може да се прекъсне и да продължи по-късно, но трябва да сме завършили и потвърдили всяка страница с бутон „Напред“. Ако оставим незавършена страница повече от 30 минути, без да въвеждаме, връзката прекъсва и трябва да влезем отново с имейл и парола.

Може да се връщаме в предишни страници на преброителната карта и да редактираме информацията, но само до окончателното й приключване. След 17 септември ще можем само да виждаме данните си, но не и да ги редактираме.

След успешното преброяване ще получим съобщение и имейл с уникален 15-цифрен код, който трябва да запазим и да предадем на преброителя, когато позвъни на вратата ни.

 

Кратко видео с разяснения как да се преброим електронно вижте тук: 

https://www.youtube.com/watch?v=wOCXVFkRLM0

Галерия снимкиНазад

Последни новини

Prev Next