Поздравителен адрес от кмета Иван Гавалюгов по повод първия учебен ден

15 Септември 2020 Прочетена 281
Поздравителен адрес от кмета Иван Гавалюгов по повод първия учебен ден

                УВАЖАЕМИ УЧИТЕЛИ,

СКЪПИ УЧЕНИЦИ,

 

Приемете моите сърдечни поздравления по повод откриването на новата учебна 2020/2021 година! Безспорно посрещаме първия учебен ден по-различно от всеки друг досега. Този факт обаче не трябва да влияе на ведрото настроение и тържествения дух, с който  пристъпвате прага на любимите класни стаи!

УВАЖАЕМИ УЧИТЕЛИ,

Много са предизвикателствата, които срещнахте и преодоляхте през изминалата учебна година. Поздравявам Ви за упорития труд и положените усилия! Благодарение на тях, нашите деца продължиха да получават ценни знания не само по учебните предмети, но и в живота! Всички Вие сте достоен пример за подражание! Вярвам, че най-сериозните изпитания в професионален и личен план са останали в миналото. Пожелавам Ви настоящата учебна година да бъде ползотворна и успешна!

СКЪПИ УЧЕНИЦИ,

Младостта Ви дарява с нестихващ ентусиазъм за личностно развитие и  усвояване на нови знания! Съхранете го и бъдете упорити в следването на стремежите и мечтите си! Забавлявайте се, творете и откривайте красотата в заобикалящия Ви пъстър свят!

МИЛИ ПЪРВОКЛАСНИЦИ,

 15-ти септември е най-вълнуващ и тържествен за Вас и Вашите родители! Днес прекрачвате прага на бъдещия си втори дом! Тук ще получите много знания и ще срещнете нови приятели, с които да споделяте интересните учебни часове и веселите междучасия! Бъдете трудолюбиви и любознателни!

Желая на всички Вас крепко здраве и радостни дни! Нека добрината, щастието и успехите Ви съпътстват по безкрайния път на учението!  

 

 ИВАН ГАВАЛЮГОВ,                                                                                                                                                      Кмет на община Ботевград   

15.09.2020г.

 

 

 


Назад

Последни новини

Prev Next