ГРАФИК ЗА ИЗВЪРШВАНЕ НА ГОДИШЕН ТЕХНИЧЕСКИ ПРЕГЛЕД НА ЗЕМЕДЕЛСКА И ГОРСКА ТЕХНИКА И МАШИНИ ЗА ЗЕМНИ РАБОТИ ПРЕЗ МЕСЕЦ АВГУСТ 2017 г.

24 Юли 2017 Прочетена 430
ГРАФИК ЗА ИЗВЪРШВАНЕ НА ГОДИШЕН ТЕХНИЧЕСКИ ПРЕГЛЕД НА ЗЕМЕДЕЛСКА И ГОРСКА ТЕХНИКА И МАШИНИ ЗА ЗЕМНИ РАБОТИ ПРЕЗ МЕСЕЦ АВГУСТ 2017 г.

 

СЪОБЩЕНИЕ ОТ ОБЛАСТНА ДИРЕКЦИЯ „ЗЕМЕДЕЛИЕ“- СОФИЙСКА ОБЛАСТ ДО ВСИЧКИ СОБСТВЕНИЦИ НА ЗЕМЕДЕЛСКА И ГОРСКА ТЕХНИКА И МАШИНИ ЗА ЗЕМНИ РАБОТИ ОТНОСНО ГТП

 

 

 

ГРАФИК ЗА ИЗВЪРШВАНЕ НА ГОДИШЕН ТЕХНИЧЕСКИ ПРЕГЛЕД ПРЕЗ МЕСЕЦ АВГУСТ 2017 г.  

 

 

 

Дата

Община

Населено място,фирма

Място на ГТП /контрола/

Време на провеждане от ч… до ч...

Служител

15.08.2017

Ботевград

гр. Ботевград

в бившо МТС

09:30 - 11:30

   инж. Александров

   инж. Велева

15.08.2017

Ботевград

м. Витиня

в ГС Витиня

12:00 - 13:30

 

*** Всички кметове на кметства да известят по места собствениците на земеделска и горска техника и машини за земни работи (срещу подпис) за датите, на които ще има представители на дирекцията за провеждане на годишни технически прегледи. Списък със собствениците може да видите в прикачения към съобщението файл.

 

*** На същата дата да се явят и собственици на нерегистрирани и новозакупени машини, както и тези, чиято техника домува или работи на територията на съответната община.

 

*** На неявилите се собственици следва да бъдат издадени заповеди за спиране от движение на техниката, както и актове за нарушение съгласно изискванията на Закона за регистрация и контрол на земеделска и горска техника. 

 

 

 

Списък от файлове
СПИСЪК на регистрираната ЗГТ в община Ботевград

Назад

Последни новини

Prev Next