Община Ботевград организира „Великденски събор – Ботевград 2019“

15 Февруари 2019 Прочетена 1643
Община Ботевград организира „Великденски събор – Ботевград 2019“

         Четвъртото издание на „Великденски събор – Ботевград“  ще се проведе на 28-ми и 29-ти април тази година. Инициативите по време на празника ще бъдат целодневни и ще включват едни от най – популярните артисти и разнообразни атракциони.

           Всички търговци, желаещи да се включат във „Великденски събор – Ботевград 2019“ ще се разполагат по утвърдена схема от Главния архитект на общината в градски парк Ботевград, квартал 80.

          Търговските терени са с размери 2х2м, а таксите за ползване са 4 лева на кв. м. на ден. Желаещите подават заявление до кмета на община Ботевград, като разрешителни за търговска дейност ще бъдат издавани след 31-ви март по реда на постъпване на заявленията.

          Всички търговци, подаващи заявление за поставяне на павилиони за храни и напитки, задължително трябва да осигурят подходящо покритие, което да предпазва от зацапване и нараняване настилката в Градския парк.  

 Заявления се приемат в деловодството на община Ботевград и по ел. поща на admin@botevgrad.org в периода от 18.02.2019г. до 18.03.2019г.

***В прикачения файл може да намерите образец на заявлението.

 

Списък от файлове
Заявление - Великденски празници 2019

Назад

Последни новини

Prev Next