До 25 август продължава приемането на студенти в специалност „Приложна електронна и компютърна техника"

14 Август 2020 Прочетена 296
До 25 август продължава приемането на студенти в специалност „Приложна електронна и компютърна техника"

 

Кандидатстването в университет е едно от най-важните житейски решения на всеки младеж, защото определя перспективите за бъдещата кариера!

Катедра „Електроника и електроенергетика“ на Колеж по енергетика и електроника продължава до 25 август приемането на студенти в специалност „Приложна електронна и компютърна техника”.

ЗАЩО да продължите обучението си при нас?

Ø  „Приложна електронна и компютърна техника“ е перспективна специалност с много добри възможности за професионална реализация. В момента най-търсените кадри в България и по света са инженери и ИТ специалисти;

Ø  Предлагаме приложно ориентирано обучение по държавна поръчка;

Ø  Редовна форма на обучение, но съботно-неделен график. Така успешно може да се съвмести работа и обучение и да не се товари финансово семейството;

Ø  Практически насочено обучение с използване на съвременни електронно-базирани технологии за обучение;

Ø  Завършилите студенти получават диплома за висше образование, степен „професионален бакалавър“ и имат възможност да придобият магистърска степен.

Катедрата има ценен опит в обучението на бъдещи инженери, тъй като привличането на талантливи и мотивирани млади хора допринася за високия рейтинг на катедрата и на Колежа, а той се базира на изключително успешната реализация на студентите.

За повече информация:

·         http://www.tu-utc.com

·         адрес: Ботевград, бул. „България” № 31, тел.: 0723/66184, 0723/60129

 

 


Назад

Последни новини

Prev Next