От 17-ти февруари се приемат заявления за търговски площи на „Великденски събор – Ботевград 2020“

12 Февруари 2020 Прочетена 714
От 17-ти февруари се приемат заявления за търговски площи на „Великденски събор – Ботевград 2020“

         Петото издание на „Великденски събор – Ботевград“  ще се проведе на 19-ти и 20-ти април тази година. Инициативите по време на празника ще бъдат целодневни и ще включват едни от най – популярните артисти и разнообразни атракциони.

Всички търговци, желаещи да се включат във „Великденски събор – Ботевград 2020“ ще се разполагат по утвърдена схема от Главния архитект на общината в градски парк Ботевград, квартал 80.

Търговските терени са с размери 2х2м, а таксите за ползване са 4 лева на кв. м. на ден. Желаещите подават заявление до кмета на община Ботевград, като разрешителни за търговска дейност ще бъдат издавани след 1-ви април по реда на постъпване на заявленията.

Всички търговци, подаващи заявление за поставяне на павилиони за храни и напитки, задължително трябва да осигурят подходящо покритие, което да предпазва от зацапване и нараняване настилката в Градския парк.  

Заявления се приемат в деловодството на община Ботевград и по ел. поща на admin@botevgrad.org в периода от 17.02.2020г. до 17.03.2020г.

 

***В прикачения файл може да намерите образец на заявлението.

 

Списък от файлове
Заявление - Великденски събор 2020

Назад

Последни новини

Prev Next