Поздравителен адрес от кмета Иван Гавалюгов по повод Международния ден на възрастните хора

01 Октомври 2020 Прочетена 60
Поздравителен адрес от кмета Иван Гавалюгов по повод Международния ден на възрастните хора

ДО

ВЪЗРАСТНИТЕ ХОРА

В ОБЩИНА БОТЕВГРАД

 

ПОЗДРАВИТЕЛЕН АДРЕС 

 

УВАЖАЕМИ СЪГРАЖДАНИ,

Приемете моите сърдечни благопожелания по повод днешния празник 1-ви октомври – Международен ден на възрастните хора!

Отбелязвайки днешната дата, отделяме по-специално внимание на Вас – стожерите на нашето общество. Благодарение на усилията, които сте полагали през целия си живот, днес обществото ни се крепи на духовни и морални ценности. Възпитанието, което сме получили от Вас, е допринесло, за да израснем и да се превърнем в достойни млади хора.

Благодарни сме, че Ви има, защото житейските уроци, които ни предавате, не могат да бъдат прочетени и в най-старинните книги. Признателни сме за грижите, които полагате за нас, и за опита, който ни споделяте.  Вие сте хората, които са винаги насреща за подкрепа, помощ в отглеждането на внуците или ценен съвет в труден момент.

Пожелавам Ви да бъдете здрави, за да можете пълноценно да се наслаждавате на годините пред Вас. Нека те са изпълнени с радост, спокойствие и споделени моменти със семейство и приятели!

 

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!

ИВАН ГАВАЛЮГОВ,                                                                                                                                                      Кмет на община Ботевград    

 

01.10.2020 г.

град Ботевград

Галерия снимкиНазад