Поздравителен адрес от кмета по повод Международния ден на музейте

18 Май 2020 Прочетена 257
Поздравителен адрес от кмета по повод Международния ден на музейте

 

ДО

ДИРЕКТОРА И КОЛЕКТИВА НА

ИСТОРИЧЕСКИ МУЗЕЙ - БОТЕВГРАД

 

 

 

ПОЗДРАВИТЕЛЕН АДРЕС

  

 

УВАЖАЕМА Г-ЖО ПЕТРОВА,

УВАЖАЕМИ МУЗЕЙНИ РАБОТНИЦИ,

 

Приемете моите сърдечни поздрави по случай 18-ти май – Международен ден на музеите!

Професионалният Ви празник е повод да изразя своята благодарност за усилията, които полагате, съхранявайки и популяризирайки богатата история на нашия регион.

Устояла на изпитанията през вековете, днес, страната ни разказва героичните подвизи на нашите деди. Това е възможно, благодарение на Вашия стремеж да поддържате вечно жив пламъка на знанието и любовта към традициите. Вълнуващите експозиции, любопитните изложби и увлекателните беседи са само част от дейностите, които превръщат Исторически музей – Ботевград в достойно средище на националното културно-историческо наследство.  

Нека посланията, които отправяте  чрез дейността си, бъдат ценени и осмисляни от обществото. Пожелавам Ви никога да не губите вдъхновението за работа, авантюристичния си дух и искрата, която Ви съпровожда из необятните пътища на историческото познание!

 

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!

 

ИВАН ГАВАЛЮГОВ,                                                                                                                                                     Кмет на община Ботевград

 

18.05.2020 г.

 


Назад

Последни новини

Prev Next