„Rockschool на колела“ пристига в Ботевград

12 Септември 2022 Прочетена 808
„Rockschool на колела“ пристига в Ботевград

Rockschool продължава да осъществява дългогодишната си мечта с проекта “RockSchool на колела” - мобилно музикално училище, което обикаля различни градове за поредна година.

 

            На 13.09.2022 г. в Градски парк – Ботевград, в часовия диапазон 16 ч. – 20 ч., „Rockschool на колела“ пристига в Ботевград. По време на събитието преподаватели предoставят музикални инструменти в ръцете на деца и младежи, за да могат те сами да изпитат удоволствието и насладата от свиренето.

            Как става това?

            От град на град със специално оборудван бус „Rockschool на колела“ изнася безплатни музикални уроци на различни инструменти под формата на кратки сесии, в които всеки се запознава с основите на свирене на съответния инструмент.

            По време на събитието ще можете да се докоснете до китара, пиано, цигулка и ударни инструменти.

            Проектът се осъществява с финансовата подкрепа на VIVACOM.

            Организаторите споделят, че са наградени от Vivacom по проект „Регионален грант“. Vivacom Регионален грант е обществено отговорна инициатива, която подпомага развитието на регионите чрез безвъзмездно финансиране на проекти на местните общности. Кампанията стартира през 2015 г., а в основата й стои идеята за равния старт и резултатите, които оставят траен отпечатък върху напредъка на регионите, а оттам – и на цялата държава.

            Относно RockSchool 

        RockSchool е най – голямата музикална академия за присъствени и онлайн музикални уроци по китара, барабани, пеене, бас, пиано, цигулка и други инструменти, която развива музикалното образование и култура в България и предоставя иновативни възможности за развитие за всички, които искат да израснат в сферата на музиката. 


Назад

Последни новини

Prev Next